Hittar ingeet att skriva om.

Fan vad jag hatar digitalmonster, men endå är det som en jävla drog och skriva här. Fattar inte. Men kanske för att jag skrivit här i två år, typ. Så det är väl svårt att bara säga adiö. Har liksom inte så jävla mycket att skriva om längre, det hade jag inte när jag började heller men det kändes liksom roligt att blogga då.
Jag vill hitta något att skriva om, något heh viktigt eller kanske roligare än det som är nu...
Digitalmonster börjar bli tråkig. Men det kanske det alltid vart, lawl. Och sedan är det det jävla problemet som händer när man trycker på kommentarera. Vad faaaaan, varför? Varfö blir det ett stort jävla mellanrum? warum warum? Blir typ tokig. Argh, hur fan får man bort mellanrummet som uppstår när man ska läsa kommentarerna i inlägget på själva bloggen? Har kanske skrivit lite otydligt men jaja skitsamma.

Nu är jag jättejättejättehungrig och ska hem snart och äta grönsakssoppa. Gott!

natalie.Sån här frisyr och hårfärg som Natalie portman har här är så himla fin.


tråk


Givvvveeeeee meeee thåååååsseee läääääägs.
schnygga.

har tråk på babis lektion.

avritat. sandra beijer.


Testade att rita av Nio till Fem- Sandra Beijer. Vad tycker ni? Jag tycker det blev rätt fint!
Hon är ju såå söt! Det är bara jag som ritar lite som en kratta så att hon blir ful p.g.a det om nu någon skulle tycka det. Tjejen är så jävla snygg i verkligeheten! :D <3

Powerwalk.

Sitter och skriver om broder daniel i en artikel vi ska ha till en tidning samt funderar på om det var så smart att äta upp den där godispåsen som var min lillasyster. Fan. nu kommer hon bli ledsen och jag sitter här och har lite ångest. Typ som vanligt.

Idag tog jag som vanligt en powerwalk, jätteskönt, har det som tradition nu.
Det är verkligen jätteskönt. Rensar huvudet. Läser lite hur man kan maxa den, dvs göra den bättre.
Har börjat springa i trappor också, sägs vara bra för flåset... Brukar gå en och en halv timme varje dag.

här är det om någon annan vill ta del av det! Här

Kom i form på fyra veckor

Vecka 1: UPPVÄRMNING

”Första veckan testar du gå-tekniken, rekar bra slingor och värmer upp pulsen. Känn efter vilken form du är i. Du ska inte alls ta ut dig, sluta när du fortfarande känner dig stark. Det är tricket. Nio av tio har för bråttom och kör stenhårt innan konditionen kommit igång. Upplevelsen blir negativ och motivationen faller platt.”

Pass: 5–7 stycken. Börja med ett eller två 20-minuterspass. Varje dag lägger du på 10 minuter för att sista passet gå raskt 60 minuter.

Mål: Att gå 60 minuter sista passet.

 

Vecka 2: ACCELERERA

”Öka tempot. Den riktiga träningen börjar nu. Gå med tydligt fokus. Du ska bli trött, men inte alls svimfärdig.”

Pass: 5–7 stycken. Försök komma lite längre varje dag på en timme. Prova gärna att göra ett set utfallssteg, grod- och sicksackhopp i slutet av veckan. Gör 5 av vardera någonstans längs med vägen.

Mål: Att gå så långt som möjligt på 60 minuter, gärna 5–6 kilometer.

 


Vecka 3: POWER I GÅNGEN

”Nu är ångan uppe! Arbeta hårt med armarna, du ska känna dig ordentligt trött efterråt.”

Pass: 6–7 stycken. Tredje veckan går du hela timmen i maxfart! Lägg in minst ett set med utfallssteg, grod- och sicksackhopp längs med vägen. Börja med 5–10 hopp av varje sort. Lägg på antingen antal set eller antal hopp varje dag. Men känn efter. Du ska orka powergå hela vägen.

Mål: Att gå i maxfart 60 minuter.

 

Vecka 4: SPURT!

”Sista rycket! Maxa allt du har! Det ska svida i benen när du kommer i mål.”

Pass: 7! Fortsätt som förra veckan – men ge allt. Har du energi kvar när du kommer fram – då har du inte tagit i ordenligt. Gå upp och ner för alla backar och trappor du ser. Hoppa groda! Ändå inte matt? Lägg på mer tid.

Mål: Att våga ta ut dig! Kör stenhårt!


(jag går mest, skulle nog se lite komiskt ut att hoppa grodhopp...)


gult är inte fult!
Gult är så himla fint. Inte ett dugg fult, det stod i metro att gult skulle bli "inne".
Inte mig emot, gult är en så upppiggande färg! :)

Vad tycker ni om gult? Eller, vilken är eran favoritfärg? Min är svart. Folk säger att det inte är nån "färg" inte vitt heller, men den snyggaste kombinationen är svart OCH vitt, som den där rutiga snygga kjolen som man kunde köpa på h&m's barnavdelning för några år sedan. Som schackmönster. Ångrar fortfarande att jag inte köpte den.Heidär igen!

Heidär.
Har lite ont i nacken och är väldigt trött. Haha jobbigt läge, usch. Sitter och bläddrar i en gammal Cosmopolitan, det står om de bästa träningstipsen. Så intressant, och lite med supersmala modeller i schysta kläder, också.
Herregud.

Vad har ni gjort idag då? Själv har man väl irriterat sig över bloggen (s0m vanliiigt) och sådär.
Längtat efter sommaren, inte så mycket mer!

(skrev inlägget igår kväll, hehe)

Nu arbetar jag med flash, det kunde vara roligare. Och min blogg kunde vara roligare, den är så sjukt tråkig. Eller har blivit...typ.


Inte för mig, hihi. Inte på ett tag.

hejsan bror.

Hejsan bror.

Sitter och har ont i magen, haha lol. Hur kan det komma sig? Venne, ätit för mycket lunch kanske. Ich weiss nicht.
Aaajaaaa, igår träffade jag Julia, Pauline och Fanny. Vi gick till cafe 60 (?) och där var ägaren dum i huvudet?
Han tvingade oss att köpa jävla pajer för 43 kr. Jag ville inte ha nån jävla paj egentligen så jag och Julia skulle dela, Men nejdo, det sade ägaren att vi INTE fick. Skit. Kände mig snygg igår. eller inte. Haha min dator är så seg så kan inte ladda upp några bilder.


snart kommer mer illustrationer.

The notebook.

BORDE INTE BLOGGA. Men okej. Jag känner att jag vill skriva av mig lite, och besöksstatistiken har sjunkit som i helvete, yaya. Spelar inte så stor roll, hehe. Fick lite ryckningar i hjärtmuskeln bara när jag såg att endast 1 hade besökt bloggen, kan man sjunka så lågt? xD...

Igår sov jag inte hemma... tror jag slutar där.
Eller inte.

Jag sov över hos fina Elina och Moa var med samt hennes hund Winsor. Vi lagade pasta pesto, som var skitgott. Verkligen orgasm för smaklökarna de ba YAYAYAYAYAYAYAYAYYA mer typ. Lawl. Haha oft härma Tara.
Nu i skrivande stund har jag käkat pasta med tomatsås och har gått dagens promenad, det regnade fett mycket. Usch, men älskar regn då den tar bort all snö. yes, hit med våren då jag kan använda mina nya tygskor :).
Jag mitt nöt glömde kameran, inte bra, men vi såg The Notebook med Ryan Gosling och Rachel McAddams.

Den är så fin så det känns som om trettio jordnötsmän dansar tango i hjärtat.

:love: :love: :love: :love: :love:


Titta, jag råder er att titta!


hej där!

Hej där!

Sitter på biblioteket och arbetar, mycket viktigt. Det är flashfilm, och en powerpoint presentation. Nu ska jag sluta att lämna in så jävla mycket grejer to late. Jag är för fan skitbra på att missa alla jävla deadlines som finns.
Sen att jag fick IG på matteprovet och har engelskaprov på tisdag nästa vecka, det hör inte till historien.
Plus att jag har fula kläder och en stor tung väska med massor med vikta grejer, inte det heller.

Men det är så vackert väder så jag ska inte sura. Det är obetydligt. Idag är det vår, eller eh, det börjar bli vår för fan. Vår vår vår vår vår. Och det bästa av allt, nu behöver jag icke oroa mig över den stundande illustrationsbyråfantastiskaälskarmittlivpåvärldensbästaillustrationsbyrå längre, ska bara leta på lappen och gå och skriva på. Och så är praktiken fixad. (fick en skitchock, trodde serriöst att allt jag skrivit försvunnit)...


RSS 2.0